Αναζήτηση

Τρόποι αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:                                                           

1.    Αποστολή στον χώρο σας.
Η αποστολή των προιόντων στον χώρο σας επιβαρύνεται με ένα έξτρα κόστος. Το έξτρα κόστος αυτό επιβαρύνει εσάς και εξαρτάται από το μέγεθος του προιόντος που θα επιλέξετε. Σημειώνεται πως τα καπέλα χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρησης προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους στην απαιτούμενη κατάσταση. Σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε επιπρόσθετα από το κόστος μεταφορικών με + € 2,00 για έξοδα αντικαταβολής τα οποία καταβάλονται στην μεταφορική εταιρεία.

2.    Παραλαβή από κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER
Η παραλαβή της παραγγελίας σας από τα καταστήματα της ΕΛΤΑ COURIER σας δίνει την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER της επιλογής σας την παραγγελία σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με οποιοδήποτε άλλο κόστος εκτός από αυτού των μεταφορικών. Για να γίνει χρήση αυτής της επιλογής πρέπει απαραιτήτως να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, ή να συννενοηθείτε με το κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER της αρεσκείας σας.

3.    Παραλαβή από το Κεντρικό Κατάστημα:
Εάν δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με κανένα επιπρόσθετο κόστος πέραν του κόστους της παραγγελίας σας, έχετε την επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κεντρικό μας κατάστημα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 211 189 4 189 (10:00 – 18:00)
Διεύθυνση: Αγίας Ειρήνης 12, Μοναστηράκι, Αθήνα Τ.Κ. 105 51

Φίλτρα
Sort
display