Αναζήτηση

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.capelo.gr της Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε.

Καλώς ήρθατε στο capelo.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε.  Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται τις σελίδες του site ή κάνει χρήση των υπηρεσιών για λόγους συντομίας στο παρόν αναφέρεται ως "χρήστης". Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν στο site ή πρόκειται να δημιουργηθούν στο μέλλον υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στις σελίδες και/ή η χρήση των υπηρεσιών του site προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ίδιων όρων.

Πνευματικά Δικαιώματα:

Η εταιριία Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε. αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.capelo.gr  εκτός ρητών εξαιρέσεων.
Το περιεχόμενο του www.capelo.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία  της Εταιρείας. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο www.capelo.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων www.capelo.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε. .
 
Συνδέσεις (links) προς άλλες Ιστοσελίδες (site) που θα βρείτε στο www.capelo.gr είναι τελείως ανεξάρτητα με την Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε. δεν αντιπροσωπεύει και δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε οποιαδήποτε τέτοια σύνδεση (link) σε άλλες Ιστοσελίδες (site) και η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με δική σας ευθύνη.
 
Το www.capelo.gr περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους (links) για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η Υιοί Χ.Καραχάλιου Ο.Ε. αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στο www.capelo.gr.

Φίλτρα
Sort
display