Αναζήτηση

Ποιο σχήμα σας ταιριάζει

Αρχικά θα πρέπει να δείτε πιο είναι το σχήμα του προσώπου σας καθώς όλοι είμαστε διαφορετικοί και ίσως να έχετε ακόμη και συνδυασμό χαρακτηριστικών.

 

Τα «βαριά» όπως λέμε σχήματα προσώπου είναι ευρύτερα στην κορυφή και πιο αδύνατα γύρω από τη γνάθο, και το ιδανικό καπέλο για το συγκεκριμένο στυλ θα ήταν ένα Fedora ώστε να εξισορροπήσει το σχήμα.

βαρύ σχήμα προσώπουΓια τα πρόσωπα που έχουν επιμήκη σχήμα θέλετε το πρόσωπό σας να εμφανίζεται μικρότερο, οπότε ένα φαρδύ καπέλο ή ένα καπέλο που κάθεται χαμηλά στο μέτωπό σας θα κάνει το τέχνασμα.

Στρογγυλό ΠρόσωποΤα επίπεδη καπέλα τύπου Τραγιάσκας είναι ιδανικά για όσους έχουν τετράγωνα πρόσωπα, καθώς προσθέτουν στρογγυλότητα και δομή στο πρόσωπό σας.

Τετράγωνο Πρόσωπο


Τα στρογγυλά πρόσωπα μπορούν να ταιριάζουν σε κάθε στυλ του καπέλου γι’ αυτό  δοκιμάστε ένα καπέλο τζόκευ ή μια τραγιάσκα για πιο επίσημες καταστάσεις.

Στρογγυλό Πρόσωπο

 

Οι σκούφοι μπορούν και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους προσώπου και είναι μια ασφαλής επιλογή εάν πασχίζετε να βρείτε το τέλειο καπέλο. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και να τα ταιριάξετε εύκολα με στυλ και με τα περισσότερα χρώματα ώστε να συμβαδίσετε και με τις τάσεις της μόδας.

Σκούφοι για όλα τα πρόσωπα

Φίλτρα
Sort
display